دکتر علیررضا عباسیان در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: درد مفاصل و عضلات و به عبارتی کوفتگی و عدم احساس نشاط صبحگاهی و حتی در مواردی افسردگی میتواند به علت عدم رعایت سبک صحیح تغذیهای باشد.
وی با بیان اینکه خوردن سالاد، ترشیجات و ماست به همراه غذا به هیچ عنوان توصیه نمیشود، افزود: افرادی که مزاجهای مرطوب و سرد دارند و دارای زبانهای سفید رنگ و بزرگ هستند و به عبارتی بزاق دهان آنها چسبناک است بهتر است هنگام خوردن غذای اصلی خود از سالاد و ترشیجات استفاده نکنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: افرادی که بیش از حد نفخ کرده و آروغ میزنند نیز اصلا نباید همراه با وعدههای غذایی ناهار یا شام خود از ماست یا سالاد استفاده کنند.
عباسیان یادآورشد: افرادی که مزاجهای گرم و بدنهای برافروخته و گرم دارند تا حدودی میتوانند ترشیجات مصرف کنند و حتی افرادی که دارای مزاج سرد هستند، نیز میتوانند مقداری سالاد مصرف کنند اما آنچه که حائزاهمیت است مصرف سالاد 2 ساعت بعد از غذاخوردن است.
وی با اشاره به اینکه افراد بهتر است همراه با غذا زیتون و ریحان مصرف کنند، عنوان کرد: به طور کلی طب ایرانی مصرف سالاد را به همراه غذا به هیچ عنوان توصیه نمیکند اما اگر فردی خواست میتواند پس از اینکه یکی تا 2 وعده ماست و سالاد خورد جهت پیشگیری از مشکلات معده چندین وعده غذای خود را بدون ماست و نوشیدنی میل کند.
نظر شما